folk.jpg
SVENSKA SHOWORKESTERN PHONTRATTARNE

Välkommen härliga höst!
Löven har börjar gulna och i teatern på Norrlands har repetitionerna på torsdagskvällarna återigen tagit vid. Denna termin har mycket fint att bjuda på men, det som kanske är det mest spännande är att vi söker nya medlemmar!
Spelar du trombon, saxofon, trummor, sjunger eller dansar? Tveka då inte att höra av dig till oss för provspelning/audition.

Sångaudition äger rum den 29/9, anmälan till trattsangare@gmail.com
Dansaudition äger rum den 27/9, anmälan till robert.malmgren@gmail.com

Hälsningar,
Olivia Palle
Ordförande SSOP

Välkommen!

Kalendarium

För närvarande inga inlagda händelser.

Visa alla

Seriöst underhållande galenskap

Du får jazz från storband, schlager av tidigare årgång, showdans, kvartettsång, glitter, sväng, skoj, fart, stepp, elegans, gladjazz, glam och tokroliga betraktelser. Vi presenterar: Svenska Showorkestern Phontrattarne.

I maj ges föreställningen Grand Show i Uppsala. En helt ny uppsättning produceras varje år! En alldeles särskilt välblandad showkompott med mersmak, som återvändande publik vittnar om.

Upptäcker du att Svenska Showorkestern Phontrattarne är helt i din smak eller vet du redan det? Vi skräddarsyr sköna musikupplevelser åt Dig. Vi blåser upp till dans eller underhåller till kaffet. För mer information eller bokning hör av dig till vår manager via kontaktsidan.

Svenska Showorkestern Phontrattarne tillhör Norrlands nation i Uppsala. Vi består av en saxofon-, trombon-, trumpetsektion och komp. Sångare och balett bildar showtruppen. I vårt fotoalbum får du smakprov på hur vi kan se ut i olika nummer.

Orkesterns anrika historia finns även samlad i kortformat här.

Facebook

Flitig Facebook-användare? Gilla oss för att få koll på allt som händer kring Phontrattarne!

Studiefrämjandet Svenska Showorkestern Phontrattarne är registrerad som studiecirkel i Studiefrämjandet. Alla evenemang görs i samarbete med Studiefrämjandet