Gästbok

Här finns alla inlägg i gästboken någonsin. I framtiden ska de arkiveras lite snyggare men just nu hamnar allt på samma sida.

Berne.alm@hotmail.se:
Hej. Jag söker ett storbands arr på Splanky. Efter kontakt med Gerd Strandberg, hörde jag att ni övertagit många av Åke Strandbergs noter. Har ni arret vil jag gärna låna det till Swing & Sweet i Helsingborg. Keep swingin/Berne
Lars Andersson:
Hej!

Jättestort tack för en fantastisk show på Växtskyddskonferensens middag! Jag har fått många entusiastiska kommentarer från deltagare och superlativen har inte räckt till för att beskriva hur uppskattat det var!
X:
Dags att uppdatera listan över Kalle Kotte-stipendiater.
Joakim:
Hej! Tack för en superkul show på stan igår! Jag har precis köpt biljetter till premiären. Ser fram emot det.

Ps. Jag klickade runt på er sida nyss. Sidan om Kotte-stipendiet verkar inte vara uppdaterad sedan 2009, eller har det inte delats ut sedan dess?
Joakim:
Hej! Tack för en superkul show på stan igår! Jag har precis köpt biljetter till premiären. Ser fram emot det.

Ps. Jag klickade runt på er sida nyss. Sidan om Kotte-stipendiet verkar inte vara uppdaterad sedan 2009, eller har det inte delats ut sedan dess?
Matt:
Hej Trattar.

Jag hoppas att premiären går bra i år, med tanke på att jag inte finner mig i publiken för första gången sedan 2005 (det finns ett konkret samband mellan Tratt-framgång och min närvaro i publiken har jag märkt). Ni har nämligen inte tagit hänsyn till att Meshuggah spelar Cirkus på den nionde maj, och jag kan tänka mig att det finns en hel del i publiken som tvingats ta ställning till frågan trattar/meshuggah?.

Men vi ses på lördagsshowen, tjo!

(det fanns kanske också en seriös önskan om att ni har en underbar premiär där också mitt bland allt svammel ovan)
Phontrattarne:
Stort tack Staffan och kul att du tyckte om det. Om du blev sugen på att själv stå på scenen med oss, kommer vi hålla auditions under januari för manlig sångare, gitarrist och pianist.
Intresse kan du anmäla på info@phontrattarne.com
Staffan Holmlöv:
Skön show på reccemottagningen idag!
Agneta Sundström:
Tack för en musikalisk högtidsstund! Dock finns smolk i glädjebägaren, jag tyckte mig höra att texten i Kaffe utan grädde ändrats! Istället för att köpa flaskan eller TUBEN med grädde tyckte jag att man sjöng kuben? Jag hoppas jag hörde fel, men det var fullt möjligt att omkring 1939 köpa kaffegrädde i tub, den kunde ställas på sin hatt och öppnades genom att klippa av ett hörn i den motsatta änden. Man får inte förfalska historien!
Siddhi:
Tack för en härlig show! Ni gjorde ett outplånligt intryck på mig. Skall jag framhålla någon särskild blir det i så fall den underbara Simona - vilken röst, vilken närvaro!
Tack!
trumbjörn:
Tack för en superb show igen!
Bra spelat! Bar scenografi! Bra balett! Bra hålligång!
Fortsätt!
Edvard:
Hej Phontrattarne Grattis Phontrattarne 40 år hurra hurra. mvh Edvard
Phontrattarne:
@Edvard. Superroligt att du kommer på vår show den 10 maj. Hoppas att den faller dig i smaken.

@Chocolate Cupcakes... Stort tack!
Chocolate Cupcakes With Malted Milk Frosting:
Grattis i efter skott Phontrattarna!
Edvard:
Hej Phontrattarna det ska blir jätte roligt att kolla på er den 10 maj.
Arne Lingestrand:
Hej alla glada showare med och utan instrument ! Jag var med och jammade på trumpet i lördags 22/10 vid ert skivsläpp i teatern på Norrlands och tappade då mina glasögon (svarta plastbågar och skalmar). Hör gärna av er om ni tog tillvara dem.
Jag följer intresserat era öden och äventyr och ser förstås fram emot Grand Show 2012 !! Kram från Arne (0704393865)
Johanna, producent:
Tack Fredrik för dina fina ord! De värmer mycket såhär i post-show-tomheten!
Fredrik Hammarström:
Hej!
Tack för showen igår onsdag den 11 maj. Efter en lång showvecka fanns inga tecken på trötthet på scenen. Professionellt, roligt, musikaliskt, koreografiskt lysande. Snyggt ljud och ljus Mats och Daniel. En stor eloge till Isak som repat bandet till perfektion och till baletten som hade den högsta och jämnaste kvalitén på många år. Simona - lysande! Producenterna - bra show, hög nivå genomgående. (ok, knivkastarnumret var kanske inte det roligaste jag sett men dock med lysande musik i bakgrunden). Tack alla för en lysande show!

/Fredrik Hammarström, pianist SSOP 1996-2002

PS. Be strumpmonstret returnera några saknade strumpor till mig.
Henrik - Phontrattarne:
@ Patrik:
Vad roligt att du och din dotter tyckte om vår spelning! Det betyder mycket för oss. Hoppas ni har biljetter till Grand Show också.

@ Wan:
Hi! Theres two sides of Phontrattarne. One, when we do our dance-gigs and play standard jazz songs, so the crowd can dance. The other, when we do our comedy shows. The later is seldom in English, but our type of humor works very often even though you don know Swedish. If you are interested in joining us you
e more than welcome to write to info@phontrattarne.com

/Henrik
Wan:
Hej! I am a music lover but i am an international student! May i know is there any shows or performance in English? and what do you have in the coming Grand Show? that sounds very interesting and I would love to join! Thanks :D
Patrik:
Tack för en trevlig spelning på torget idag! Både dottern och jag uppskattade det!
Johanna, manager:
Här kommer några svar:

Premiär för Grand Show blir den 5e maj, sen kör vi till 12e! :)

Jag har inte koll på numret Jag är en skogsflanör, det finns säkert på någon inspelning i vårt arkiv, men inte digitalt är jag rädd...

Bilder från showen kommer förhoppningsvis snart, DVD kan man köpa nu om man vill! Maila info@phontrattarne.com, det är nog enklast. :)
Fredrik fd pianist SSOP:
Hej! Vilka datum blir Grand Show 2011?
jan A:
Hej

Kan ni inte lägga ut, på youtube, Jag är en skogsflanör.
hemlig beundrare:
Jag tycker det är väldigt underligt att det aldrig någonsin kommer upp bilder från showen!! Kom igen!
Och när kan man få tag på dvd?
Tacksam för svar.
Fånigt fan:
Ja, nu har man inom någon månad eller så väntat i ett halvår på bilderna från showen! När kommer dom?
Ulf Molund:
Hej!
(Tubaist 1965 och några år framåt.) Vore tacksam för texten till Kaffegök (på melodin Barnatro) som sångaren Höglund ofta solade med efter spelningarna.
Mailadressen: molund.fbg@glocalnet.net
Trädgårdsgatan 14:
Hej
Ett brev från snuten i Västra Götaland till er damp ner i vår brevlåda i torsdags. Jag skickade det på en av postens brevlådor för att dom skulle lägga det hos er, men posten lyckades lägga brevet i vår brevlåda IGEN idag. Jag har knallat bort till er och gett brevet till er trevlige vaktmästare som lovade att lägga det i er brevlåda. Hoppas att ni fick det ordentligt. Och tack Posten för promenaderna...
Leif Alpsjö:
Bästa Phontrattar. Tack för trevlig show på parksnäckan ikväll
MEN,MEN så taffliga snack får man inte ha. Musiken och det mesta av sången är bra men snacket drar ner. Å hur skall det bli när ni skall tala utrikiska. Den svenska töntigheten är inte så imponerande i andra länder. Ni behöver någon som skriver snacken och så får ni träna in det. Det är ni värda. Lycka till

Leif Alpsjö, riksspelman och underhållare, heders på Uplands
Mia Mamma:
Vafalls, inga foton från 2009 års show??
Johanna, ordförande:
Hej Lasse! Ja tack, vi vill gärna ha den! Finns det nåt smidigt sätt att ordna en överlämning på? Nu är vi ju inte så mycket på Norrlands, kan det vänta till i höst?
Lasse Blom:
Jag har en larvdräkt med fjärilsvingar och allt (från numret Metamorfosen) stående i en kartong på jobbet. Vill SSOP ha den? Annars kommer jag slänga den.
Anna Lu:
Tack ordförande för beskedet! Lycka till på showen! Jag kommer och tittar utan familjen någon annan föreställning.
Johanna, trattordförande:
Hej! Tyvärr är det ingen av oss som har biljetter att sälja vad jag vet, men det kan ju hända att en del biljetter till lördagsshowen bara är reserverade och inte sålda än. Om man har tur och är snabb kanske det går att få tag på dem när och om de blir lediga. Annars finns det biljetter kvar till de andra föreställningarna, även om jag förstår att lördagen är mest attraktiv för x-trattar...
exbalettan Anna Lu:
Hej! Biljetterna till lördagens (25 april kl 15) föreställning av Grand Show verkar slut, i alla fall hos ticnet, UNT och Reginas biljettkontor. Finns det någon bland trattarna själva som sitter på ett antal biljetter att sälja? Vi är 6 vuxna och 6 barn.

Pål Ägg:
Jag tycker att det vore fint med en sektion som behärskar att spela Ägg. Det skulle höja trummisen nå enormt!
Hemlig beundrare:
Hej Phontrattarne! Jag vill bara säga att jag tycker att Trattarne är världens bästa band, dels för att ni är så oerhört bra, men också speciellt för att ni har världens bästa, mest synkade och snyggaste trombonsektion! Jag säger bara: wow!
Elin, ordförande trattarna:
Hejsan, vad roligt att ni är intresserade av att söka till oss!! Skriv ett mejl och skicka till info@phontrattarne.com så kan vi bestämma tid för provsjungning/spelning/dans.
Välkomna med er intresseanmälan!!
Sofie:
Hej!
Hörde av en kompis att ni söker dansare. stämmer det?
isåfall vilken typ av dans är det?
mvh Sofie
Rebecka:
Hej, hörde att ni söker en sopran till storbandet? När kan man söka? mvh
Rebecka
Gösta Jonsson:
Jag har det rätta namnet för att sjunga med ert band..men
jag kan ej sjunga,eller jag har ej kommit till skott att lära mig det. Finns det någon som kan ta utmaningen?
MVH Gösta Jonsson
Torbjörn Nilsson:
Namnförslag: Phorntrattarne
Tony:
Det vore trevligt om någon svarade när man mailar er, har skickat 2 mail med några veckors mellanrum angående att jag skulle vilja sjunga i phontrattarne. Även om det inte går för sig är det trevligt med ett svar, så man vet.
Helena:
Skulle bara vilja påstå att spelet inte är anpassat för oss balettor! Och Lisa, köp vår CD!
Kram på er
Lisa:
Hej jag vill jättegärna ha tag på inspelingen med Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar vore super om någon vet hur jag skall gå till väga. Jag har mailat mitt nr till info-adressen. Tack på förhand! Mvh Lisa
jon:
logga in och spela spelet alla trattar, kul och se om någon kan komma under mitt rekord!
Arne:
Välkomna till Örestrand vid Öresund på fredag kväll. Eftersom det kan uppfattas som trakasserier, phontratt-arne, mot konferensgårdens pastor, Arne, och därtill dagen före dennes namnsdag, så stannar jag kvar i Göteborg. Även om jag förstår att jag missar något alldeles exxxxtttrrraaaa.
Lu:
Hej och lycka till på turnén, synd att man inte spelar trombon - jag hade gärna följt med!
Puss och kram
Annika:
Hej fina trattar! Nu vet hela sodra australien och halva queensland om hur bra ni ar, jubileumsskivan samt foton har spridits... jamen kom hit pa turne, det ar val bara att lassa upp bussen pa en farja:)
kramkram
exManagerM:
Hallåeller! Jag hoppas att turnén går till Stansted Airport i år. Jag lovar att fixa ström om ni lirar vid gate 47 (precis ovanför mitt kontor). Vad sägs? Jag kan sjunga prästens lilla kråka i storbandsarr. Och dansa.
Freddas:
Heja trattarna!
Helena:
En gästbok! Snyggt Christofer! Snygg sida förresten! Behövs till en så snygg orkester med en så snygg showgrupp som gör så snygga shower!
Christofer:
Nu funkar gästboken. Skriv på!